Sallam si Qëmoti

Është specialitet i Kompanisë “FIX PRO” sh.p.k. dhe ka një vlerë të lartë ushqimore dhe cilësi të garantuar nga përbërësit e tij dhe nga kushtet e prodhimit. Përbërja: Pjesë të zgjedhura të mishit të derrit dhe viçit, kripë, erëza natyrale…


Fabrika

“FIX PRO” sh.p.k është sallameria më e re në industrinë e mishit dhe produkteve të tij. Në një periudhë 10 vjeçare shoqëria eci me hapa shumë të shpejta dhe sot konkurron denjësisht në treg duke u cilësuar sallameria me shijen…


Video Galeri

Sallameri “FIX PRO” sh.p.k. ofron shijen tuaj në çdo moment të ditës, duke ledhatuar dhe u kujdesur me hollësi për kënaqësinë dhe aromën e këndshme për të gjithë, sepse Sallam FIX është për ju i vetmi luks i shijes tuaj…954324_10200192964454514_905096895_n

Fix Grill (Korçë)

Më 6 korrik 2013 hapi dyert në qytetin e Korçës Fix Grill, i cili është një lokal veror me ambjente shumë të këndshme e të përshtashme kryesisht për familjarë. Në ...

foto wall

Fix Grill & Market (Tiranë)

Më 20 qershor 2013 hapi dyert në qytetin e Tiranës Fix Grill & Market, i cili është një ambjent shumë i këndshëm dhe i përshtatur të servirë shitjen e produkteve ...

DSCF3913

Festa e Birrës në Korçë

Kompania “FIX PRO” sh.p.k ka qenë pjesëmarrëse në të gjitha aktivitetet dhe veprimtaritë festive të organizuara në qytetin e Korçës dhe jashtë saj. "FIX PRO" sh.p.k. ka qenë pjesëmarrës i ...